Mobas werkt op hygiënische wijze

Het zijn uitzonderlijke tijden, maar voor ons was hygiëne altijd al prioriteit nummer 1. Na elke onderhoudsbeurt of herstelling ontsmetten wij de wagen volledig. Ook komen we niet in contact met de klant en kan er van een overdracht geen sprake zijn.

Stel onderhoud niet uit

Uw wagen staat misschien nu wat vaak stil, de ideale moment om noodzakelijk onderhoud uit te voeren. Ook tijdens stilstand kan er slijtage gebeuren en wagens met minder kilometers kunnen ook last hebben van kwaaltjes.

Naar de keuring

Moet je wagen naar de keuring. Dat kan. Je hoeft er zelfs je kot niet voor uit. Geef ons een seintje en wij regelen dit voor jou!

De voordelen van herstelling ter plaats²

In deze uitzonderlijke tijden zijn nutteloze verplaatsingen niet toegestaan, dus laat de garage gewoon naar jou komen.

× Hoe kunnen we helpen?